Nieuwtjes

14 Februari 2024
Wij zijn achter de schermen druk bezig met ons nieuwe bedrijf KaSt Jewellz and More. Dit bedrijf is ontstaan tijdens onze heerlijke langdurige vakantie in Bali. Daar hebben wij geheel onverwachts de fabriek bezocht waar mijn meest favoriete sieraden gemaakt worden. Alle oorbellen, (unisex)ringen en (unisex)armbanden worden daar met de hand gemaakt van het hoogste zilver gehalte, te weten 925 Sterling Silver. Wij verwachten dat het nu al geliefde merk KaSt eind april uitgeleverd zal worden vanuit Bali.

Vanaf 28 februari a.s. liggen alle samples van onze eerste collectie in de winkel, dus wij nodigen al onze klanten van harte uit om alvast te komen passen en/of de potentiële verkooppunten om te kijken, te voelen en mogelijk te orderen.

Ons merk zal namelijk niet alleen bij ons in de winkel verkocht gaan worden, maar ook zijn wij nu al bezig met diverse verkooppunten door het land, waar jullie hopelijk t.z.t. ook voor deze PRACHTIGE SIERADEN  terecht kunnen.

Mocht je trouwens interesse hebben als verkooppunt dan kan je altijd even bellen of appen naar 06-21351436.  Wij hebben op dit moment contacten met salons, winkels en/of webshops.