⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Vanuit ons huis in Tiel ben ik begonnen met een webshop in woonaccessoires. Om zoiets van de grond te krijgen is echt niet makkelijk. Ik deed dit naast mijn bureau voor Detachering & Werving en Selectie en omdat ik met ondernemersbloed ben grootgebracht was het een toffe uitdaging om op 1 april 2011 mijn winkel KAATJE te openen in het prachtige toeristenplaatsje Buren.

Vanaf het moment dat wij kleding gingen verkopen werd Kaatje Buren een begrip en omdat er niet alleen veel vaste klanten kwamen, maar ook veel toeristen, ontstond het idee van een uitbreiding van de webshop.

Maar wat een werk was het om een webshop goed te vullen en up-to-date te houden. Daarnaast is het natuurlijk ook niet eenvoudig om tussen de hectiek door een website te maken welke ook echt uitnodigend is en blijft. Ik was er tot op de dag van vandaag ook helemaal niet tevreden over.

In 2019 besloot ik om een overstap te maken van Buren naar Beneden Leeuwen. Super leuk in een winkelstraat met veel actieve ondernemers en een grote diversiteit aan winkels en horeca waar tot op de dag van vandaag nog steeds weinig leegstand is.

(Lees verder onder de foto).


Naast Kaatje Beneden Leeuwen hebben wij nog een bedrijf in o.a. Partyverhuur wat opgeslagen ligt in een bedrijfspand in Buren. En nu uitgerust na 7 weken Bali/Thailand heb ik besloten om bovenin dat bedrijfspand een webshop van KAATJE te realiseren. En ik kan je vertellen dat ik daar ontzettend veel zin in heb!


Op deze locatie kunnen jullie voortaan op wekelijks wisselende openingstijden bestellingen komen afhalen, passen en/of natuurlijk onder het genot van een praatje en een drankje tussen de rekken van de webshop snuffelen en het daar ter plekke bestellen en uiteraard gelijk meenemen. 

Zie ik jou binnenkort ook gezellig in Beneden Leeuwen of Buren?

Liefs,
Kaatje
❌⭕️❌⭕️❤️