Welkom bij Kaatje

Vanuit ons huis in Tiel ben ik begonnen met een webshop in woonaccessoires. Om zoiets van de grond te krijgen is echt niet makkelijk. Ik deed dit naast mijn bureau voor Detachering & Werving en Selectie en omdat ik met ondernemersbloed ben grootgebracht was het een toffe uitdaging om op 1 april 2011 mijn winkel KAATJE te openen in het prachtige toeristenplaatsje Buren.

Openingstijden

Winkel Beneden Leeuwen

Dinsdag 10:00 tot 17:00
Woensdag 10:00 tot 17:00
Donderdag 10:00 tot 17:00
Vrijdag 10:00 tot 17:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00

Meer informatie

openingstijden

Webshop Buren

Haal je liever je bestelling op of wil je toch nog eerst even de collectie zien en passen? Kom dan gezellig langs in ons magazijn in Buren. Klik hieronder om te zien wanneer we aanwezig zijn.

Meer informatie

laatste nieuwtjes

Wist jij dit al?

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste nieuwtjes lees dan hier, nu KaSt Jewellz and More nieuws!

Lees verder

Speciaal moment

VIP avond?

Een gezellig avond met je vriendinnen organiseren? 😍

Dat regel je simpel bij Kaatje!

Meer informatie

waar vind je ons

Onze agenda

Wij hebben regelmatig koopzondagen en je vind ons ook op verschillende braderien. Wil jij weten waar en wanneer je ons kunt bezoeken? Klik dan hieronder voor onze agenda.

Bekijk agenda

Wie is Kaatje?

Van toen tot nu…

Vind je het leuk om het verhaal achter mij te kennen? Lees dan het interview uit 2022 onder het genot van een lekker kopje koffie of thee eens door.  Inmiddels zijn er wel een aantal dingen zowel privé als zakelijk veranderd, maar allemaal gelukkig in positieve zin!

Lees verder

Wat onze klanten zeggen

  • Gitte Gerritsen

    Vanmorgen door mijn moeder meegenomen naar Kaatje. Zo vaak langs gelopen maar nooit naar binnen. Wat een leuke gezellige winkel en personeel. Goed geslaagd dus hier zullen ze me zeker vaker terug zien.

  • Esther Klaassen

    Na online besteld te hebben, vandaag de winkel bezocht. Het was absoluut de 45 minuten rijden waard. Samen met 5 vriendinnen goed kunnen slagen. Mooie winkel met superleuke collectie!

  • Monique van Zomeren

    Bestelling geplaatst. Meteen goed contact hierover. Pakketje snel ontvangen. Heel blij met de hemdjes die ik besteld heb.